Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Szakatex méteráru nagyker, textil nagyker

A Szakatex csipke méteráru nagyker sikerének záloga, hogy szakembereink nagymértékű szakmai tudással rendelkeznek az eltérő csipke méteráru vonatkozásában. Állandó készletet tartunk a legkitűnőbb márkájú csipke méteráru nyersanyagokból, amiből kétségtelenül talál az Ön céljainak megfelelőt!

Nem egyszerű foglalatosság meglelni az Ön árucikkeihez leginkább megfelelő csipke szalag beszerzési lehetőséget. Legkedvezőbb esetben a csipke szalag elsőrangú színvonalú, ugyanakkor kedvező árú, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt biztosítja az Ön által gyártott termékekhez.

A Szakatex folyamatos raktárkészletet tart a legmegfelelőbb minőségű csipke szalagból, amiből kétségkívül talál az Ön elvárásainak megfelelőt!

Nem egyszerű teendő megtalálni az Ön árucikkeihez leginkább megfelelő csipke szalag beszerzési lehetőséget. Legjobb esetben a csipke szalag kiváló nívójú, ugyanakkor kedvező árú, így a lehető legjobb ár/érték arányt nyújtja az Ön által létrehozott termékekhez.

A Szakatex állandó választékot tart a legnagyszerűbb nívójú csipke szalagból, amiből kétségtelenül talál az Ön szándékainak megfelelőt!

A matt, elasztikus poliamid csipke kiváló táncruha, fehérnemű, fürdőruha, felsőruházat, strandruha, hálóruha gyártmányok alapanyagához.

Elasztikus: igen
Összetevők: poliamid
Grammsúly: 160
Felületi hatás: matt