Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Szakatex méteráru nagyker, textil nagyker

Felelősségteljes elfoglaltság meglelni az Ön fürdőruha gyártmányaihoz leginkább megfelelő műanyag, és fém fürdőruha kellék beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben a műanyag, és fém fürdőruha kellék kiváló nívójú ugyanakkor olcsó, így a lehető legjobb ár/érték arányt adja az Ön által készített fürdőruha árucikkekhez.

A Szakatex folyamatos készletet tart a legjobb márkájú műanyag, és fém fürdőruha kellékekből, amelyek között bizonyára talál az Ön szándékaira alkalmasat!

Felelősségteljes munka meglelni az Ön fürdőruha árucikkeihez leginkább megfelelő melltartó kapocs beszerzési lehetőséget. Optimális esetben az Melltartó kapocs nagyszerű minőségű ugyanakkor megfizethető, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt biztosítja az Ön által gyártott fehérnemű termékekhez.

A Szakatex állandó választékot tart a legnagyszerűbb nívójú fürdőruha kapocsból, amiből kétségkívül talál az Ön céljainak megfelelőt!

A matt, elasztikus poliészter fürdőruha bélésanyag kiválóan alkalmas sportruha, fitness ruha, táncruha, biciklis ruha, fehérnemű, fürdőruha termékek alapanyagához.

Elasztikus: igen
Összetevők: poliészter
Grammsúly: 90
Felületi hatás: matt

Nem egyszerű teendő rábukkanni az Ön fürdőruha árucikkeihez legjobban megfelelő higiéniai betét beszerzési lehetőséget. Ideális esetben az higiéniai betét elsőrangú színvonalú, ugyanakkor megfizethető, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt adja az Ön által gyártott fürdőruha árucikkekhez.

A Szakatex folyamatos választékot tart a legnagyszerűbb színvonalú higiéniai betétből, amelyből kétségkívül talál az Ön elképzeléseinek megfelelőt!

Nem egyszerű teendő megtalálni az Ön fürdőruha gyártmányaihoz leginkább megfelelő fürdőruha termékek beszerzési lehetőséget. Ideális esetben az fürdőruha termékek egyedülálló minőségűek, ugyanakkor megfizethető, így a lehető legjobb ár/érték arányt nyújtja az Ön által létrehozott fürdőruha gyártmányokhoz.

A Szakatex állandó készletet tart a legkiválóbb nívójú fürdőruha termékekből, amelyek között bizonyosan talál az Ön céljaira alkalmasat!