Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Szakatex méteráru nagyker, textil nagyker

Felelősségteljes foglalatosság rálelni az Ön fehérnemű árucikkeihez leginkább megfelelő fehérnemű gumiperli beszerzési lehetőséget. Optimális esetben az fehérnemű gumiperli egyedülálló minőségű, ugyanakkor megfizethető, így a lehető legjobb ár/érték arányt biztosítja az Ön által készített fehérnemű termékekhez.

A Szakatex állandó raktárkészletet tart a legkitűnőbb színvonalú fehérnemű gumiperliből, amelyek között bizonyára talál az Ön kívánságainak megfelelőt!

Felelősségteljes kötelesség rábukkanni az Ön gyártmányaihoz leginkább megfelelő nadrág gumiperli beszerzési forrást. Legjobb esetben a nadrág gumiperli nagyszerű nívójú ugyanakkor kedvező árú, így a

legmegfelelőbb ár/érték arányt nyújtja az Ön által létrehozott áruhoz.
A Szakatex folyamatos raktárkészletet tart a legkiválóbb színvonalú nadrág gumiperliből, amelyből bizonyára talál az Ön követelményeinek megfelelőt!

Nem egyszerű tennivaló rálelni az Ön egészségügyben használt árucikkeihez leginkább megfelelő gumiperli beszerzési lehetőséget. Ideális esetben az egészségügyben használt gumiperli nagyszerű színvonalú ugyanakkor megfizethető, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt nyújtja az Ön által előállított termékekhez.

A Szakatex állandó készletet tart a legjobb minőségű egészségügyben használt gumiperliből, amiből kétségtelenül talál az Ön szándékainak megfelelőt!

Nem egyszerű tennivaló rálelni az Ön fehérnemű árucikkeihez leginkább megfelelő feliratos gumipertli beszerzési lehetőséget. Ideális esetben az feliratos gumipertli nagyszerű színvonalú, ugyanakkor megfizethető, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt nyújtja az Ön által előállított melltartó termékekhez.

A Szakatex állandó készletet tart a legjobb minőségű feliratos gumipertliből, amiből kétségtelenül talál az Ön szándékainak megfelelőt!

Nem egyszerű munka rábukkanni az Ön fehérnemű gyártmányaihoz legjobban megfelelő melltartó alsó gumipertli beszerzési forrást. Legjobb esetben a melltartó alsó gumipertli kitűnő minőségű ugyanakkor olcsó, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt biztosítja az Ön által készített fürdőruha áruhoz.

A Szakatex folyamatos kínálatot tart a legkitűnőbb nívójú melltartó alsó gumipertliből, amelyből kétségkívül talál az Ön igényeihez illőt!

Nem egyszerű feladat meglelni az Ön termékeihez leginkább megfelelő fényes szélű gumipertli beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben a fényes szélű gumipertli egyedülálló nívójú, ugyanakkor kedvező árú, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt adja az Ön által készített termékekhez.

A Szakatex állandó kínálatot tart a legkiválóbb minőségű fényes szélű gumipertliből, amelyből kétségtelenül talál az Ön céljaira alkalmasat!

Nem egyszerű munka rálelni az Ön gyártmányaihoz legjobban megfelelő nyers gumipertli beszerzési lehetőséget. Legkedvezőbb esetben az nyers gumipertli kitűnő színvonalú, ugyanakkor olcsó, így a lehető legjobb ár/érték arányt nyújtja az Ön által gyártott gyártmányokhoz.

A Szakatex állandó választékot tart a legjobb márkájú nyers gumipertliből, amiből kétségtelenül talál az Ön elvárásainak megfelelőt!

Felelősségteljes elfoglaltság rálelni az Ön termékeihez legjobban megfelelő pikós gumipertli beszerzési lehetőséget. Optimális esetben az pikós gumipertli kitűnő minőségű, ugyanakkor megfizethető, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt biztosítja az Ön által készített áruhoz.

A Szakatex folyamatos készletet tart a legkiválóbb nívójú pikós gumipertliből, amiből biztosan talál az Ön elképzeléseit kielégítőt!