Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Szakatex csipke méteráru nagyker Budapest

Szakatex csipke méteráru nagyker Budapest Szakatex csipke méteráru nagyker Budapest

A Szakatex csipke méteráru nagyker sikerének záloga, hogy szakembereink nagymértékű szakmai tudással rendelkeznek az eltérő csipke méteráru vonatkozásában. Állandó készletet tartunk a legkitűnőbb márkájú csipke méteráru nyersanyagokból, amiből kétségtelenül talál az Ön céljainak megfelelőt!

Telephelyünkön 1 anyagfajtából 10 métertől rendelhet! Ennél kisebb mennyiséget nem árusítunk!

Ha egyedi igénye van egy csipke méteráru vonatkozásában, előzetes konzultáció után a lehető leggyorsabban előállíttatjuk. Csipke méteráru árukínálatunkat több éves kutatás és fejlesztés alapján állítottuk össze. Csakis Olaszországból, és Törökországból hozzuk be Magyarországra, így a piacon található legmegfelelőbb színvonalat tudjuk garantálni a lehető legrövidebb idő alatt az Ön részére.

A Szakatex piacvezető árakat biztosít csipke méteráru termékek esetén is. A raktárunkban vett csipke méterárukat mennyiségtől függően, előzetes egyeztetés alapján, Magyarország akármelyik területére kiszállítjuk vagy postázzuk.

Tapasztalni fogja, hogy a Szakatex csipke méteráru nagyker mindig tartja a megbeszélt határidőket, ezzel is elősegítve az akadálytalan együttműködést. Az Ön megelégedettsége a legfontosabb nekünk, így próbálunk a legkészségesebb szolgáltatással kedveskedni minden vásárlónknak.

A Szakatex csipke méteráru nagyker nem a konvencionális gyártósorokon készített csipke méteráru termékeket hozza forgalomba, hanem külön, saját szakembereivel a divatszakma minden rezdülését tekintetbe véve tervezteti különleges csipke méteráru választékát.

A Szakatex csipke méteráru nagyker több mint egy évtizedes szakmai tájékozottsággal a magyar textilkereskedelem egyik vezető vállalkozása. Raktárunkban több mint 600m2-en kínálunk Önnek csipke méterárut felsőruházat, gyermekruházat, melltartó, táncruha, sportruha készítéshez. Szakembereink szakadatlanul azért dolgoznak, hogy szezonról-szezonra megújítsuk a választékunkat a legmodernebb divathoz igazodva. A cégünknél kínált csipke méteráru termékek között Ön is megtalálja a saját és vevői elvárásainak leginkább megfelelőt. Több száz elégedett partnerünkkel dolgozunk együtt problémamentesen.

Jöjjön el Ön is raktárunkba, és kérje kollégáinktól a hozzáférhető színkatalógusokat.