Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Matt, elasztikus poliamid csipke méteráru

Matt, elasztikus poliamid csipke méteráru Matt, elasztikus poliamid csipke méteráru

A matt, elasztikus poliamid csipke kiváló táncruha, fehérnemű, fürdőruha, felsőruházat, strandruha, hálóruha gyártmányok alapanyagához.

Elasztikus: igen
Összetevők: poliamid
Grammsúly: 160
Felületi hatás: matt

Nem egyszerű tennivaló meglelni az Ön fürdőruha gyártmányaihoz leginkább megfelelő elasztikus poliamid csipke beszerzési forrást. Optimális esetben az elasztikus poliamid csipke kitűnő színvonalú, ugyanakkor megfizethető, így a lehető legjobb ár/érték arányt adja az Ön által létrehozott strandruha áruhoz.

A Szakatex állandó készletet tart a legnagyszerűbb nívójú elasztikus poliamid csipkéből, amelyek között bizonyára talál az Ön szándékainak megfelelőt!

Cégünknél 1 anyagfajtából 10 métertől vásárolhat! Ennél kisebb volument nem forgalmazunk!

Ha különleges igénye van valamelyik elasztikus poliamid csipke vonatkozásában, előzetes megbeszélés után a lehető leggyorsabban előállíttatjuk.

Elasztikus poliamid csipke választékunkat több éves fejlesztés és kutatás alapján állítottuk össze. Csakis Olaszországból, és Törökországból hozzuk be Magyarországra, így a piacon létező legmegfelelőbb színvonalat tudjuk biztosítani a lehető legrövidebb idő alatt az Ön számára.

A Szakatex nagyker a legjobb magyarországi árakat kínál elasztikus poliamid csipke áruk esetén is. A nálunk vett termékeket, mennyiségtől függően, előzetes egyeztetés alapján, Magyarország bármelyik területére kiszállítjuk vagy postázzuk.

Ha kérdése van, vagy szeretne mintás wellsoft anyagot rendelni, hívja a

 
mintás wellsoft anyag

telefonszámot.

Mobilról kattintva azonnal hívható!