Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Szakatex fürdőruhaanyag nagyker Budapest

Szakatex fürdőruhaanyag nagyker Budapest Szakatex fürdőruhaanyag nagyker Budapest

A Szakatex fürdőruhaanyag nagyker sikerének záloga, hogy szakembereink komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek, az eltérő fürdőruha anyagok tekintetében. Állandó raktárkészletet tartunk a legkiválóbb márkájú fürdőruha anyagokból, amelyből kétségtelenül talál az Ön szándékának megfelelőt!

Raktárunkban 1 anyagfajtából 10 métertől rendelhet! Ennél kisebb mennyiséget nem értékesítünk!

Ha egyedi elképzelése van valamelyik fürdőruha anyag vonatkozásában, előzetes konzultáció után a lehető leggyorsabban elkészíttetjük. Fürdőruhaanyag nagyker árukínálatunkat több éves fejlesztés és kutatás alapján állítottuk össze. Csakis Olaszországból, és Törökországból importáljuk termékeinket, így a piacon létező legkiválóbb színvonalat tudjuk garantálni a lehető legrövidebb idő alatt az Ön számára.

A Szakatex fürdőruhaanyag nagyker a legjobb magyarországi árakat biztosít fürdőruha anyagok esetén is. A nálunk vásárolt fürdőruha anyagokat, mennyiségtől függően, előzetes megbeszélés alapján, az ország bármelyik városába kiszállítjuk vagy postázzuk.

Tapasztalhatja, hogy a Szakatex fürdőruhaanyag nagyker mindig tartja a megadott határidőket, ezzel is elősegítve a problémamentes együttműködést. Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra, így próbálunk a legkészségesebb szolgáltatással kedveskedni minden ügyfelünknek.

A Szakatex fürdőruhaanyag nagyker nem a tradicionális gyártósorokon készített fürdőruha anyagokat forgalmazza, hanem külön, saját specialistáival a divatszakma minden rezdülését szem előtt tartva tervezteti speciális kollekcióját.

A Szakatex fürdőruhaanyag nagyker több mint 10 éves szakmai tudással a hazai textilkereskedelem egyik vezető vállalkozása. Raktárunkban  több mint 600m2-en kínálunk Önnek alapanyagokat felsőruházat, gyermekruházati, melltartó, tánc, fitness ruha készítéshez. Specialistáink egyfolytában azért dolgoznak, hogy évről-évre megújítsuk a palettánkat a legújabb divathoz igazodva. A nálunk forgalmazott termékek között Ön is megtalálja a saját és vevői kívánságainak leginkább megfelelő fürdőruha anyagokat. Több száz elégedett vevőnkkel működünk együtt zökkenőmentesen évek óta.

Jöjjön el Ön is telephelyünkre, és kérje munkatársainktól a hozzáférhető színkatalógusokat.

További információk

  • Felület: Fényes