Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Matt pamut futter anyag

Matt pamut futter anyag Matt pamut futter anyag

A matt pamut futter anyag, remek választás sportruha, fitness ruha, felsőruházati gyártmányok alapanyagához. Termékjellemzők

Elasztikus: Nem
Összetevők: pamut
Grammsúly: 250
Felületi hatás: matt

Nem egyszerű munka megtalálni az Ön felsőruházati gyártmányaihoz leginkább megfelelő pamut beszerzési lehetőséget. Ideális esetben az pamut kiváló színvonalú, ugyanakkor olcsó, így a lehető legjobb ár/érték arányt biztosítja az Ön által gyártott fitness ruha áruhoz.

A Szakatex állandó választékot tart a legjobb nívójú pamut futter anyagokból, amelyből bizonyosan talál az Ön elképzeléseit kielégítőt!

Telephelyünkön  1 anyagfajtából 10 métertől vásárolhat! Ennél kisebb volument nem forgalmazunk!

Ha exkluzív igénye van a futter anyag vonatkozásában, előzetes konzultáció után a legrövidebb időn belül előállíttatjuk.

Futter anyag árukínálatunkat több éves fejlesztés és kutatás során állítottuk össze. Csakis Olaszországból, és Törökországból importáljuk, így a piacon létező legjobb nívót tudjuk biztosítani a lehető leggyorsabban az Ön számára.

A Szakatex pamut nagykereskedelem piacvezető árakat nyújt pamut áruk esetén is. A cégünknél vett termékeket, mennyiségtől függően, előzetes egyeztetés alapján, Magyarország bármelyik területére kiszállítjuk vagy postázzuk.

Ha kérdése van, vagy szeretne matt, pamut futter anyagot rendelni, hívja a

 
Matt, pamut futter anyag

telefonszámot.

Mobilról kattintva azonnal hívható!


STR FUTTEREK (2)

További információk

  • Összetétel: Pamut
  • Felhasználási terület: sportruha, fitness ruha, felsőruházat
  • Súly (gr/m2): 220
  • Felület: Fényes