Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Felelősségteljes foglalatosság rálelni az Ön fehérnemű árucikkeihez leginkább megfelelő fehérnemű gumiperli beszerzési lehetőséget. Optimális esetben az fehérnemű gumiperli egyedülálló minőségű, ugyanakkor megfizethető, így a lehető legjobb ár/érték arányt biztosítja az Ön által készített fehérnemű termékekhez.

A Szakatex állandó raktárkészletet tart a legkitűnőbb színvonalú fehérnemű gumiperliből, amelyek között bizonyára talál az Ön kívánságainak megfelelőt!

Nem egyszerű elfoglaltság meglelni az Ön fürdőruha árucikkeihez legjobban megfelelő melltartó kosár beszerzési lehetőséget. Legkedvezőbb esetben az melltartó kosár elsőrangú nívójú, ugyanakkor pénztárcabarát, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt biztosítja az Ön által gyártott fehérnemű gyártmányokhoz.

A Szakatex folyamatos választékot tart a legmegfelelőbb nívójú melltartó kosárból, amelyből bizonyára talál az Ön céljainak megfelelőt!

Felelősségteljes kötelesség rábukkanni az Ön gyártmányaihoz leginkább megfelelő nadrág gumiperli beszerzési forrást. Legjobb esetben a nadrág gumiperli nagyszerű nívójú ugyanakkor kedvező árú, így a

legmegfelelőbb ár/érték arányt nyújtja az Ön által létrehozott áruhoz.
A Szakatex folyamatos raktárkészletet tart a legkiválóbb színvonalú nadrág gumiperliből, amelyből bizonyára talál az Ön követelményeinek megfelelőt!

Nem egyszerű tennivaló rálelni az Ön egészségügyben használt árucikkeihez leginkább megfelelő gumiperli beszerzési lehetőséget. Ideális esetben az egészségügyben használt gumiperli nagyszerű színvonalú ugyanakkor megfizethető, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt nyújtja az Ön által előállított termékekhez.

A Szakatex állandó készletet tart a legjobb minőségű egészségügyben használt gumiperliből, amiből kétségtelenül talál az Ön szándékainak megfelelőt!

 Felelősségteljes kötelesség rálelni az Ön fehérnemű árucikkeihez legjobban megfelelő melltartó szivacs beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben az melltartó szivacs kiváló színvonalú ugyanakkor kedvező árú, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt adja az Ön által gyártott fürdőruha áruhoz.

A Szakatex állandó választékot tart a legnagyszerűbb színvonalú melltartó szivacsból, amelyek között kétségtelenül talál az Ön elképzeléseit kielégítőt!

Nem egyszerű tennivaló rálelni az Ön fehérnemű árucikkeihez leginkább megfelelő feliratos gumipertli beszerzési lehetőséget. Ideális esetben az feliratos gumipertli nagyszerű színvonalú, ugyanakkor megfizethető, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt nyújtja az Ön által előállított melltartó termékekhez.

A Szakatex állandó készletet tart a legjobb minőségű feliratos gumipertliből, amiből kétségtelenül talál az Ön szándékainak megfelelőt!

Nem egyszerű munka rábukkanni az Ön fehérnemű gyártmányaihoz legjobban megfelelő melltartó alsó gumipertli beszerzési forrást. Legjobb esetben a melltartó alsó gumipertli kitűnő minőségű ugyanakkor olcsó, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt biztosítja az Ön által készített fürdőruha áruhoz.

A Szakatex folyamatos kínálatot tart a legkitűnőbb nívójú melltartó alsó gumipertliből, amelyből kétségkívül talál az Ön igényeihez illőt!

A Szakatex vasalható strassz minta nagyker Budapest Gyömrői úti telephelyén a vasalható strassz minták széles választékával várja Önt!

Nem egyszerű teendő megtalálni az Ön gyártmányaihoz legjobban megfelelő masni beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben a masni nagyszerű nívójú, ugyanakkor pénztárcabarát, így a lehető legjobb ár/érték arányt adja az Ön által gyártott textil áruhoz.

A Szakatex állandó kínálatot tart a legkitűnőbb minőségű masni-ból, amiből kétségkívül talál az Ön igényeihez illőt!

Felelősségteljes feladat meglelni az Ön fehérnemű gyártmányaihoz legjobban megfelelő melltartó merevítő beszerzési forrást. Optimális esetben az melltartó merevítő kiváló színvonalú, ugyanakkor olcsó, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt biztosítja az Ön által előállított fürdőruha termékekhez.

A Szakatex állandó készletet tart a legkitűnőbb nívójú melltartó merevítőből, amelyek között kétségtelenül talál az Ön elvárásainak megfelelőt!

Felelősségteljes elfoglaltság meglelni az Ön fürdőruha gyártmányaihoz leginkább megfelelő műanyag, és fém fürdőruha kellék beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben a műanyag, és fém fürdőruha kellék kiváló nívójú ugyanakkor olcsó, így a lehető legjobb ár/érték arányt adja az Ön által készített fürdőruha árucikkekhez.

A Szakatex folyamatos készletet tart a legjobb márkájú műanyag, és fém fürdőruha kellékekből, amelyek között bizonyára talál az Ön szándékaira alkalmasat!

Felelősségteljes munka meglelni az Ön fürdőruha árucikkeihez leginkább megfelelő melltartó kapocs beszerzési lehetőséget. Optimális esetben az Melltartó kapocs nagyszerű minőségű ugyanakkor megfizethető, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt biztosítja az Ön által gyártott fehérnemű termékekhez.

A Szakatex állandó választékot tart a legnagyszerűbb nívójú fürdőruha kapocsból, amiből kétségkívül talál az Ön céljainak megfelelőt!

Nem egyszerű foglalatosság meglelni az Ön fehérnemű gyártmányaihoz legjobban megfelelő szilikon gumipánt beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben az szilikon gumipánt kitűnő színvonalú ugyanakkor megfizethető, így a lehető legjobb ár/érték arányt adja az Ön által előállított fehérnemű termékekhez.

A Szakatex folyamatos készletet tart a legnagyszerűbb színvonalú szilikon gumipántból, amelyek között kétségtelenül talál az Ön igényeihez illőt!

Felelősségteljes elfoglaltság megtalálni az Ön árucikkeihez leginkább megfelelő szilikonos gumi szövet beszerzési forrást. Ideális esetben az szilikonos gumi szövet kiváló minőségű, ugyanakkor megfizethető, így a lehető legjobb ár/érték arányt adja az Ön által létrehozott áruhoz.

A Szakatex folyamatos választékot tart a legkitűnőbb színvonalú szilikonos gumi szövetből, amelyből kétségtelenül talál az Ön céljaira alkalmasat!

Felelősségteljes kötelesség rálelni az Ön fehérnemű gyártmányaihoz leginkább megfelelő vállpánt beszerzési forrást. Legjobb esetben az vállpánt kitűnő színvonalú, ugyanakkor olcsó, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt adja az Ön által létrehozott melltartó gyártmányokhoz.

A Szakatex folyamatos raktárkészletet tart a legkitűnőbb márkájú vállpántból, amelyek között biztosan talál az Ön céljaira alkalmasat!

Felelősségteljes foglalatosság rálelni az Ön termékeihez leginkább megfelelő gumi szövet beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben az gumi szövet elsőrangú minőségű, ugyanakkor pénztárcabarát, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt biztosítja az Ön által létrehozott áruhoz.

A Szakatex folyamatos választékot tart a legkitűnőbb márkájú gumi szövetből, amiből bizonyára talál az Ön céljaira alkalmasat!

Felelősségteljes kötelesség rálelni az Ön fehérnemű gyártmányaihoz leginkább megfelelő vállpánt beszerzési forrást. Legjobb esetben az vállpánt kitűnő színvonalú, ugyanakkor olcsó, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt adja az Ön által létrehozott melltartó gyártmányokhoz.

A Szakatex folyamatos raktárkészletet tart a legkitűnőbb márkájú vállpántból, amelyek között biztosan talál az Ön céljaira alkalmasat!

Nem egyszerű feladat meglelni az Ön termékeihez leginkább megfelelő fényes szélű gumipertli beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben a fényes szélű gumipertli egyedülálló nívójú, ugyanakkor kedvező árú, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt adja az Ön által készített termékekhez.

A Szakatex állandó kínálatot tart a legkiválóbb minőségű fényes szélű gumipertliből, amelyből kétségtelenül talál az Ön céljaira alkalmasat!

1. oldal / 2