Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Strasszos fém díszek

strasszos fém díszek strasszos fém díszek

Nem egyszerű kötelesség megtalálni az Ön felsőruházati árucikkeihez leginkább megfelelő strasszos fém dísz beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben az strasszos fém dísz nagyszerű minőségű, ugyanakkor pénztárcabarát, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt nyújtja az Ön által készített sportruha árucikkekhez.

A Szakatex állandó raktárkészletet tart a legnagyszerűbb minőségű strasszos fém díszből, amiből biztosan talál az Ön céljaira alkalmasat!

Ha speciális elképzelése van valamelyik strasszos fém dísz vonatkozásában, előzetes megbeszélés után a legrövidebb időn belül elkészíttetjük.

Strasszos fém dísz árukínálatunkat több éves kutatás és fejlesztés alapján állítottuk össze. Csakis Olaszországból, és Törökországból importáljuk, így a piacon lévő legjobb minőséget tudjuk biztosítani a lehető legrövidebb idő alatt az Ön számára.

A Szakatex nagykereskedelem Magyarországon a legjobb árakat nyújt strasszos fém dísz áruk esetén is. A raktárunkban vett strasszos fém dísz termékeket, mennyiségtől függően, előzetes megbeszélés alapján, Magyarország bármely területére kiszállítjuk vagy postázzuk.

Ha kérdése van, vagy szeretne strasszos fém díszeket rendelni, hívja a

 
Strasszos fém díszek

telefonszámot.

Mobilról kattintva azonnal hívható!