Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Szakatex pamut anyag nagykereskedés Budapest

Szakatex pamut anyag nagykereskedés Budapest Szakatex pamut anyag nagykereskedés Budapest

A Szakatex pamut anyag nagyker sikerének kulcsa, hogy szakembereink komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek, a különböző pamut kelme, pamut anyagok, pamutszövet és textilek vonatkozásában. Folyamatos raktárkészletet tartunk a legjobb minőségű alapanyagokból, amelyben biztosan talál az Ön igényeinek megfelelőt!

Raktárunkban 1 anyagfajtából 10 métertől rendelhet! Ennél kisebb mennyiséget nem forgalmazunk!

Ha különleges elképzelése van valamelyik pamut kelme, pamut anyagok, pamutszövet vonatkozásában, előzetes egyeztetés után a legrövidebb időn belül legyártatjuk. Pamut kelme és pamutszövet kínálatunkat több éves kutatás és fejlesztés alapján állítottuk össze, kizárólag Olaszországból, és Törökországból importáljuk, így a piacon található legjobb minőséget tudjuk garantálni a legrövidebb idő alatt az Ön számára.

A Szakatex pamut nagyker piacvezető árakat kínál pamut méteráru és pamut anyag termékek esetén is. A nálunk vásárolt pamut textil termékeket, mennyiségtől függően, előzetes egyeztetés alapján, az ország bármely területére kiszállítjuk vagy postázzuk.

Tapasztalhatja, hogy a Szakatex pamut nagykereskedés minden esetben tartja a megbeszélt határidőket, ezzel is elősegítve a gördülékeny együttműködést. Az Ön elégedettsége a legfontosabb a számunkra, így próbálunk a legsegítőkészebb kiszolgálással kedveskedni minden vásárlónknak.

A Szakatex pamut anyag nagykereskedés nem a megszokott gyártósorokon készített termékeket forgalmazza, hanem külön, saját szakembereivel a divatszakma minden rezdülését figyelembe véve tervezteti egyedi kollekcióját.

A Szakatex pamut anyag nagykereskedés a hazai textilkereskedelem egyik vezető tagja. Telephelyünkön több mint 600m2-en kínálunk Önnek pamut kelme, pamutszövet, pamut méteráru alapanyagokat felsőruházati, gyermekruházati, fürdőruha, tánc/fitnessruha készítéshez. Szakembereink egyfolytában azért fáradoznak, hogy szezonról-szezonra frissítsük a raktárkészletünket a legújabb divathoz igazodva.

A nálunk forgalmazott anyagok között Ön is megtalálja a saját és vevői igényeinek leginkább megfelelő pamut anyagokat. Több száz elégedett ügyfelünkkel dolgozunk együtt zökkenőmentesen.

Látogasson el Ön is hozzánk, és kérje munkatársainktól a színkatalógusokat!

További információk

  • Felület: Fényes