Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Fehér, szublimálható matt, elasztikus poliészter-pamut anyagok

Szublimálható matt, elasztikus poliészter-pamut anyagok Szublimálható matt, elasztikus poliészter-pamut anyagok

A szublimálható fehér, matt, elasztikus poliészter-pamut anyagok tökéletesek sportruha, fitness ruha, , biciklis ruha, fehérnemű, felsőruházat, strandruha, hálóruha alapanyagoknak.

Elasztikus: igen
Összetevők: poliészter, pamut
Grammsúly: 190
Felületi hatás: matt

Nem egyszerű kötelesség megtalálni az Ön felsőruházat gyártmányaihoz legjobban megfelelő szublimálható elasztikus poliészter-pamut anyag beszerzési forrást. Legjobb esetben az szublimálható elasztikus poliészter-pamut  anyag elsőrangú minőségű ugyanakkor kedvező árú, így a lehető legjobb ár/érték arányt adja az Ön által gyártott hálóruha gyártmányokhoz.

A Szakatex folyamatos raktárkészletet tart a legkitűnőbb minőségű szublimálható elasztikus poliészter-pamutanyagból, amiből kétségkívül talál az Ön céljainak megfelelőt!

Cégünknél 1 anyagfajtából 10 métertől vásárolhat! Ennél kisebb mennyiséget nem forgalmazunk!

Ha speciális szükséglete van valamelyik szublimálható elasztikus poliészter-pamut  anyag tekintetében, előzetes egyeztetés után a lehető leggyorsabban legyártatjuk.

Szublimálható elasztikus poliészter-pamut anyag árukínálatunkat közel évtizedes kutatás és fejlesztés folyamán állítottuk össze. Csakis Olaszországból, és Törökországból hozzuk be Magyarországra, így a piacon létező legkiválóbb minőséget tudjuk biztosítani a lehető legrövidebb idő alatt az Ön részére.

A Szakatex nagykereskedelem piacvezető árakat biztosít szublimálható elasztikus poliészter-pamut anyag termékek esetén is. A nálunk vásárolt szublimálható elasztikus poliészter-pamut termékeket, mennyiségtől függően, előzetes megbeszélés alapján, az ország bármelyik városába kiszállítjuk vagy postázzuk. Játssz a legjobb jogos friv játék oldalon. Játssz online játékokat a legjobb játékban. És itt adtak ilyen típusú játékok és alkalmazások, hogy online friv játékok, amelyek játszott az eszközök és a modulok, mint például a laptopok, mobiltelefonok, és más is. Sok ilyen játékok is találhatók a különböző honlapokon, és néhány közülük szabadon.

Ha kérdése van, vagy szeretne szublimálható matt, elasztikus poliészter-pamut anyagokot rendelni, hívja a

 
Szublimálható matt, elasztikus poliészter-pamut anyagok

telefonszámot.

Mobilról kattintva azonnal hívható!

További információk

  • Összetétel: Poliészter, Pamut
  • Felhasználási terület: sportruha, fitness ruha, biciklis ruha, fehérnemű, felsőruházat, strandruha, hálóruha
  • Súly (gr/m2): 190
  • Felület: Matt