Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Egyfalas matt elasztikus sztreccs pamut anyagok 210 grammos

Egyfalas matt elasztikus pamut anyagok 210 gr Egyfalas matt elasztikus pamut anyagok 210 gr

Az egyfalas matt elasztikus pamut sztreccs anyagok elsősorban sportruha, fitness ruha, táncruha, biciklis ruha, fehérnemű, babaruha, felsőruházat, hálóruha árucikkek gyártásához alkalmasak.

Elasztikus: igen
Összetevők: Pamut,
Grammsúly: 210
Felületi hatás: matt

Felelősségteljes elfoglaltság rábukkanni az Ön fehérnemű termékeihez leginkább megfelelő egyfalas pamut anyag beszerzési lehetőséget. Legkedvezőbb esetben az elasztikus pamut anyagok nagyszerű nívójúak, ugyanakkor pénztárcabarátok, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt adják az Ön által gyártott biciklis ruha árucikkekhez.

A Szakatex folyamatos raktárkészletet tart a legkiválóbb színvonalú egyfalas elasztikus pamut anyagokból, amelyek között kétségkívül talál az Ön elképzeléseit kielégítőt!

Raktárunkban 1 anyagfajtából 10 métertől rendelhet! Ennél kisebb mennyiséget nem értékesítünk!

Ha különleges szükséglete van egy egyfalas elasztikus pamut anyag tekintetében, előzetes egyeztetés után a legrövidebb időn belül elkészíttetjük.

Egyfalas elasztikus pamut anyag árukínálatunkat több éves kutatás és fejlesztés során állítottuk össze. Kizárólag Olaszországból, és Törökországból importáljuk, így a piacon lévő legmegfelelőbb színvonalat tudjuk garantálni a lehető legrövidebb idő alatt az Ön számára.

A Szakatex nagyker a legjobb magyarországi árakat nyújt egyfalas elasztikus pamut anyagok áruk esetén is. A cégünknél vásárolt árukat, mennyiségtől függően, előzetes egyeztetés alapján, az ország bármelyik területére kiszállítjuk vagy postázzuk.

Ha kérdése van, vagy szeretne egyfalas matt elasztikus pamut anyagokot rendelni, hívja a

 
Egyfalas matt elasztikus pamut anyagok

telefonszámot.

Mobilról kattintva azonnal hívható!

További információk

  • Összetétel: Pamut
  • Felhasználási terület: sportruha, fitness ruha, táncruha, biciklis ruha, fehérnemű, babaruha, felsőruházat, hálóruha
  • Súly (gr/m2): 210
  • Felület: Matt