Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Fényes poliészter-pamut, csíkos/nyomott mintás plüss anyag

Fényes, poliészter-pamut , csíkos/nyomott mintás plüss anyag Fényes, poliészter-pamut , csíkos/nyomott mintás plüss anyag

A fényes, poliészter-pamut, csíkos/nyomott mintás plüss anyag kiváló választás sportruha, babaruha, felsőruházat, hálóruha esetében.

Elasztikus: nem
Összetevők: poliészter, pamut
Grammsúly: 240
Felületi hatás: fényes

Nem egyszerű kötelesség meglelni az Ön sportruha termékeihez leginkább megfelelő plüss anyag beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben az plüss anyag kitűnő nívójú, ugyanakkor pénztárcabarát, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt biztosítja az Ön által gyártott babaruha áruhoz.

A Szakatex folyamatos készletet tart a legkiválóbb színvonalú plüss anyagból, amelyek között biztosan talál az Ön kívánságainak megfelelőt!

Nagykereskedésünkben 1 anyagfajtából 10 métertől rendelhet! Ennél kisebb volument nem forgalmazunk!

Ha egyedi szükséglete van egy plüss anyag tekintetében, előzetes megbeszélés után a lehető leggyorsabban elkészíttetjük.

Plüss anyag választékunkat közel évtizedes kutatás és fejlesztés folyamán állítottuk össze. Kizárólag Olaszországból, és Törökországból hozzuk be Magyarországra, így a piacon található legmegfelelőbb színvonalat tudjuk garantálni a lehető legrövidebb idő alatt az Ön részére.

A Szakatex nagyker piacvezető árakat kínál plüss anyag áruk esetén is. A cégünknél vásárolt plüss anyag árukat, mennyiségtől függően, előzetes megbeszélés alapján, Magyarország akármelyik városába kiszállítjuk vagy postázzuk.

Ha kérdése van, vagy szeretne fényes poliészter-pamut, csíkos/nyomott mintás plüss anyagot rendelni, hívja a

 
Fényes poliészter-pamut, csíkos/nyomott mintás plüss anyag

telefonszámot.

Mobilról kattintva azonnal hívható!

További információk

  • Összetétel: Poliészter, Pamut
  • Felhasználási terület: sportruha, babaruha, felsőruházat, hálóruha
  • Súly (gr/m2): 240
  • Felület: Fényes