Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Szakatex plüss nagykereskedés Budapest

Szakatex plüss nagykereskedés Budapest Szakatex plüss nagykereskedés Budapest

A Szakatex plüss nagykereskedés sikerének kulcsa, hogy specialistáink magas színvonalú szakmai tudással rendelkeznek, a különféle plüss anyagok tekintetében. Állandó raktárkészletet tartunk a legkitűnőbb márkájú plüss anyagokból, amelyből kétségtelenül Ön is talál saját követelményeinek megfelelőt!

Raktárunkban 1 plüss anyag fajtából 10 métertől rendelhet! Ennél kisebb mennyiséget nem forgalmazunk!

Ha különleges elképzelése van valamelyik plüss anyag tekintetében, előzetes konzultáció után a lehető leggyorsabban elkészíttetjük. Plüss anyag kínálatunkat több éves kutatás és fejlesztés alapján állítottuk össze. Csakis Olaszországból, és Törökországból hozzuk be termékeinket Magyarországra, így a piacon található legjobb minőséget tudjuk garantálni a lehető legrövidebb idő alatt az Ön számára.

A Szakatex plüss nagykereskedés piacvezető árakat kínál plüss anyagok esetén is. A nálunk vett plüss anyagokat, mennyiségtől függően, előzetes megbeszélés alapján, az ország bármelyik városába kiszállítjuk vagy postázzuk.

Korábbi vevőink tanúsíthatják, hogy a Szakatex plüss nagykereskedés mindig tartja a megadott határidőket, ezzel is elősegítve a zökkenőmentes együttműködést. Az Ön elégedettsége a legfontosabb nekünk, így próbálunk a legsegítőkészebb szolgáltatással kedvére tenni minden vásárlónknak.

A Szakatex plüss nagykereskedés nem a konvencionális gyártósorokon előállított plüss anyagokat kínálja, hanem külön, saját szakembereivel a divatszakma legújabb trendjeit tekintetbe véve tervezteti páratlan plüss anyag választékát.

A Szakatex plüss nagykereskedés több mint egy évtizedes szakmai jártassággal a magyar textilkereskedelem egyik vezető cége. Telephelyünkön több mint 600m2-en kínálunk Önnek plüss anyagokat felsőruházat, gyermekruha, fürdőruha, tánc, fitness ruha készítéshez. Szakembereink szüntelenül azért fáradoznak, hogy szezonról-szezonra megújítsuk a választékunkat a legújabb divathoz igazodva. A nálunk forgalmazott plüss anyagok között Ön is megleli a saját és vevői szükségleteinek leginkább megfelelőt. Több száz elégedett ügyfelünkkel működünk együtt zökkenőmentesen.

Látogasson el Ön is hozzánk, és kérje kollégáinktól a rendelkezésre álló plüss anyag színkatalógusokat.