Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Nem egyszerű elfoglaltság meglelni az Ön fürdőruha árucikkeihez legjobban megfelelő melltartó kosár beszerzési lehetőséget. Legkedvezőbb esetben az melltartó kosár elsőrangú nívójú, ugyanakkor pénztárcabarát, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt biztosítja az Ön által gyártott fehérnemű gyártmányokhoz.

A Szakatex folyamatos választékot tart a legmegfelelőbb nívójú melltartó kosárból, amelyből bizonyára talál az Ön céljainak megfelelőt!

 Felelősségteljes kötelesség rálelni az Ön fehérnemű árucikkeihez legjobban megfelelő melltartó szivacs beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben az melltartó szivacs kiváló színvonalú ugyanakkor kedvező árú, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt adja az Ön által gyártott fürdőruha áruhoz.

A Szakatex állandó választékot tart a legnagyszerűbb színvonalú melltartó szivacsból, amelyek között kétségtelenül talál az Ön elképzeléseit kielégítőt!

Nem egyszerű teendő megtalálni az Ön gyártmányaihoz legjobban megfelelő masni beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben a masni nagyszerű nívójú, ugyanakkor pénztárcabarát, így a lehető legjobb ár/érték arányt adja az Ön által gyártott textil áruhoz.

A Szakatex állandó kínálatot tart a legkitűnőbb minőségű masni-ból, amiből kétségkívül talál az Ön igényeihez illőt!

Felelősségteljes feladat meglelni az Ön fehérnemű gyártmányaihoz legjobban megfelelő melltartó merevítő beszerzési forrást. Optimális esetben az melltartó merevítő kiváló színvonalú, ugyanakkor olcsó, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt biztosítja az Ön által előállított fürdőruha termékekhez.

A Szakatex állandó készletet tart a legkitűnőbb nívójú melltartó merevítőből, amelyek között kétségtelenül talál az Ön elvárásainak megfelelőt!

Felelősségteljes kötelesség rálelni az Ön fehérnemű gyártmányaihoz leginkább megfelelő vállpánt beszerzési forrást. Legjobb esetben az vállpánt kitűnő színvonalú, ugyanakkor olcsó, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt adja az Ön által létrehozott melltartó gyártmányokhoz.

A Szakatex folyamatos raktárkészletet tart a legkitűnőbb márkájú vállpántból, amelyek között biztosan talál az Ön céljaira alkalmasat!