Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Nem egyszerű tennivaló rálelni az Ön egészségügyben használt árucikkeihez leginkább megfelelő gumiperli beszerzési lehetőséget. Ideális esetben az egészségügyben használt gumiperli nagyszerű színvonalú ugyanakkor megfizethető, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt nyújtja az Ön által előállított termékekhez.

A Szakatex állandó készletet tart a legjobb minőségű egészségügyben használt gumiperliből, amiből kétségtelenül talál az Ön szándékainak megfelelőt!

Nem egyszerű tennivaló rálelni az Ön fehérnemű árucikkeihez leginkább megfelelő feliratos gumipertli beszerzési lehetőséget. Ideális esetben az feliratos gumipertli nagyszerű színvonalú, ugyanakkor megfizethető, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt nyújtja az Ön által előállított melltartó termékekhez.

A Szakatex állandó készletet tart a legjobb minőségű feliratos gumipertliből, amiből kétségtelenül talál az Ön szándékainak megfelelőt!

Nem egyszerű foglalatosság meglelni az Ön fehérnemű gyártmányaihoz legjobban megfelelő szilikon gumipánt beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben az szilikon gumipánt kitűnő színvonalú ugyanakkor megfizethető, így a lehető legjobb ár/érték arányt adja az Ön által előállított fehérnemű termékekhez.

A Szakatex folyamatos készletet tart a legnagyszerűbb színvonalú szilikon gumipántból, amelyek között kétségtelenül talál az Ön igényeihez illőt!

Felelősségteljes foglalatosság rálelni az Ön termékeihez leginkább megfelelő gumi szövet beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben az gumi szövet elsőrangú minőségű, ugyanakkor pénztárcabarát, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt biztosítja az Ön által létrehozott áruhoz.

A Szakatex folyamatos választékot tart a legkitűnőbb márkájú gumi szövetből, amiből bizonyára talál az Ön céljaira alkalmasat!

Nem egyszerű feladat meglelni az Ön termékeihez leginkább megfelelő fényes szélű gumipertli beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben a fényes szélű gumipertli egyedülálló nívójú, ugyanakkor kedvező árú, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt adja az Ön által készített termékekhez.

A Szakatex állandó kínálatot tart a legkiválóbb minőségű fényes szélű gumipertliből, amelyből kétségtelenül talál az Ön céljaira alkalmasat!

Nem egyszerű munka rálelni az Ön gyártmányaihoz legjobban megfelelő nyers gumipertli beszerzési lehetőséget. Legkedvezőbb esetben az nyers gumipertli kitűnő színvonalú, ugyanakkor olcsó, így a lehető legjobb ár/érték arányt nyújtja az Ön által gyártott gyártmányokhoz.

A Szakatex állandó választékot tart a legjobb márkájú nyers gumipertliből, amiből kétségtelenül talál az Ön elvárásainak megfelelőt!

Felelősségteljes elfoglaltság rálelni az Ön termékeihez legjobban megfelelő pikós gumipertli beszerzési lehetőséget. Optimális esetben az pikós gumipertli kitűnő minőségű, ugyanakkor megfizethető, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt biztosítja az Ön által készített áruhoz.

A Szakatex folyamatos készletet tart a legkiválóbb nívójú pikós gumipertliből, amiből biztosan talál az Ön elképzeléseit kielégítőt!

Nem egyszerű teendő meglelni az Ön gyártmányaihoz legjobban megfelelő szegőgumi beszerzési forrást. Legjobb esetben a szegőgumi egyedülálló minőségű ugyanakkor pénztárcabarát, így a lehető legjobb ár/érték arányt adja az Ön által készített árucikkekhez.

A Szakatex állandó raktárkészletet tart a legkitűnőbb márkájú szegőgumikból, amiből bizonyosan talál az Ön céljainak megfelelőt!