Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Vuelta bolyhos, matt elasztikus poliamid anyag

Vuelta bolyhos, matt elasztikus poliamid anyag Vuelta bolyhos, matt elasztikus poliamid anyag

A Vultea bolyhos, matt elasztikus poliamid anyag tökéletes választás  sportruha, fitness ruha, biciklis ruha készítésekkor.

Elasztikus: igen
Összetevők: Poliamid
Grammsúly: 250
Felületi hatás: matt

Felelősségteljes tennivaló meglelni az Ön fitness ruha termékeihez leginkább megfelelő elasztikus poliamid anyag beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben az elasztikus poliamid anyag kiváló minőségű, ugyanakkor olcsó, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt nyújtja az Ön által készített sport ruha árucikkekhez.

A Szakatex állandó készletet tart a legmegfelelőbb színvonalú elasztikus poliamid anyagból, amiből bizonyosan talál az Ön elvárásainak megfelelőt!

Telephelyünkön 1 anyagfajtából 10 métertől vásárolhat! Ennél kisebb volument nem árusítunk!

Ha exkluzív szükséglete van valamelyik elasztikus poliamid anyag vonatkozásában, előzetes egyeztetés után a lehető leggyorsabban legyártatjuk.

Elasztikus poliamid anyag kínálatunkat közel évtizedes kutatás és fejlesztés folyamán állítottuk össze. Kizárólag Olaszországból, és Törökországból importáljuk, így a piacon lévő legkiválóbb minőséget tudjuk biztosítani a lehető legrövidebb idő alatt az Ön számára.

A Szakatex nagykereskedelem Magyarországon a legjobb árakat nyújt elasztikus poliamid anyag termékek esetén is. A cégünknél vásárolt elasztikus poliamid anyag termékeket, mennyiségtől függően, előzetes megbeszélés alapján, az ország bármely területére kiszállítjuk vagy postázzuk.

Ha kérdése van, vagy szeretne Vuelta bolyhos, matt elasztikus poliamid anyagot rendelni, hívja a

 
Vuelta bolyhos, matt elasztikus poliamid anyag

telefonszámot.

Mobilról kattintva azonnal hívható!

VUELTA2

További információk

  • Összetétel: Poliamid
  • Felhasználási terület: sportruha, fitness ruha, biciklis ruha
  • Súly (gr/m2): 250
  • Felület: Matt