Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Szublimálható matt, elasztikus poliészter-pamut anyagok

Szublimálható matt, elasztikus poliészter-pamut anyagok Szublimálható matt, elasztikus poliészter-pamut anyagok

A szublimálható matt, elasztikus poliészter-pamut anyagok tökéletesek sportruha, fitness ruha, biciklis ruha, fehérnemű, felsőruházat, strandruha, hálóruha alapanyagoknak. Legfőbb termékjellemzők

Elasztikus: igen
Összetevők: poliészter, pamut
Grammsúly: 190
Felületi hatás: matt

Nem egyszerű megtalálni az Ön ruházati termékeihez legjobban megfelelő szublimálható elasztikus poliészter-pamut anyag beszerzési forrást. Az általunk forgalmazott szublimálható elasztikus poliészter-pamut  anyag elsőrangú minőségű, ugyanakkor kedvező árú, így a lehető legjobb ár/érték arányt biztosítja az Ön által gyártott ruházati termékekhez.

A Szakatex folyamatos raktárkészletet tart a legkitűnőbb minőségű szublimálható elasztikus poliészter-pamutanyagból, amiből kétségkívül talál az Ön céljainak megfelelőt!

Cégünknél 1 anyagfajtából 10 métertől vásárolhat! Ennél kisebb mennyiséget nem forgalmazunk!

Ha speciális szükséglete van valamelyik szublimálható elasztikus poliészter-pamut  anyag tekintetében, előzetes egyeztetés után a lehető leggyorsabban legyártatjuk.

Szublimálható elasztikus poliészter-pamut anyag árukínálatunkat közel évtizedes kutatás és fejlesztés folyamán állítottuk össze. Csakis Olaszországból, és Törökországból hozzuk be Magyarországra, így a piacon létező legkiválóbb minőséget tudjuk biztosítani a lehető legrövidebb idő alatt az Ön részére.

A Szakatex nagykereskedelem piacvezető árakat biztosít szublimálható elasztikus poliészter-pamut anyagok esetén is. A nálunk vásárolt szublimálható elasztikus poliészter-pamut termékeket, mennyiségtől függően, előzetes megbeszélés alapján, az ország bármelyik városába kiszállítjuk vagy postázzuk.

Ha kérdése van, vagy szeretne szublimálható matt, elasztikus poliészter-pamut anyagokot rendelni, hívja a

 
Szublimálható matt, elasztikus poliészter-pamut anyagok

telefonszámot.

Mobilról kattintva azonnal hívható!

További információk

  • Összetétel: Poliészter, Pamut
  • Felhasználási terület: sportruha, fitness ruha, biciklis ruha, fehérnemű, felsőruházat, strandruha, hálóruha
  • Súly (gr/m2): 190
  • Felület: Matt