Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Szakatex poliészter anyag, poliészter textil nagykereskedés

Szakatex poliészter anyag, poliészter textil nagykereskedés Szakatex poliészter anyag, poliészter textil nagykereskedés

A poliészter kőolajipari melléktermék. Előnye, hogy nagyon erős és alaktartó. Nem gyűrődik, nem ráncosodik. Könnyen mosható, gyorsan szárad, és kiváló az alaktartó képessége. Jól ellenáll a napfénynek, a párolgásnak és a molyoknak. A fonala hasonlít a gyapjúra vagy a selyemre, viszont gyenge a nedvszívó képessége, éppen ezért gyakran keverik gyapjúval vagy más természetes szálakkal (kevert szálas anyag).

Többféle poliészter textilt gyártanak, amelyek az alkalmazott gyártási eljárásban és jellemzőikben is különböznek egymástól. A poliészter anyagból készült ruha könnyű, szilárd, hosszú élettartamú és kevésbé gyűrődik.

A Szakatex poliészter anyag nagykereskedés kínálatában többféle poliészter textilt talál!

Forgalmazunk nyomtatható (szublimálható), fényes, matt, elasztikus és kevert poliészter textileket, amelyek ideálisak sportruha, fitness ruha, biciklis ruha, fehérnemű, felsőruházat, strandruha, hálóruha alapanyagnak.

A Szakatex poliészter anyag nagykereskedés sikerének záloga, hogy szakértőink komoly szakmai tudással rendelkeznek, a különböző poliészter textilek tekintetében. Folyamatos raktárkészletet tartunk a legnagyszerűbb színvonalú poliészter textilek alapanyagokból, amelyből kétségtelenül talál az Ön igényeinek megfelelőt!

Telephelyünkön 1 poliészter anyagfajtából 10 métertől rendelhet! Ennél kisebb volument nem forgalmazunk!

Ha különleges elképzelése van valamelyik poliészter textil tekintetében, előzetes konzultáció után a lehető leggyorsabban elkészíttetjük. Poliészter anyag árukínálatunkat több éves fejlesztés és kutatás alapján állítottuk össze. Kizárólag Olaszországból, és Törökországból importáljuk, így a piacon található legkiválóbb minőséget tudjuk biztosítani a lehető legrövidebb idő alatt az Ön részére.

A Szakatex poliészter anyag nagykereskedés piacvezető árakat biztosít poliészter textilek esetén is. A nálunk vett poliészter textil termékeket, mennyiségtől függően, előzetes egyeztetés alapján, az ország bármely városába kiszállítjuk vagy postázzuk.

Tapasztalni fogja, hogy a Szakatex poliészter anyag nagykereskedés minden esetben tartja a megadott határidőket, ezzel is elősegítve a zökkenőmentes együttműködést. Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra, így próbálunk a legkészségesebb kiszolgálással kedveskedni minden ügyfelünknek.

A Szakatex poliészter anyag nagykereskedés nem a megszokott gyártósorokon készített poliészter textil termékeket hozza forgalomba, hanem külön, saját specialistáival a divatszakma legfrissebb áramlatait figyelembe véve tervezteti speciális poliészter textil termékpalettáját.

A Szakatex poliészter anyag nagykereskedés több mint egy évtizedes szakmai szaktudással a hazai textilkereskedelem egyik vezető tagja. Raktárunkban több mint 600m2-en kínálunk Önnek poliészter anyagokat fürdőruha, tánc-, sportruha készítéshez.

Szakembereink állandóan azért fáradoznak, hogy évről-évre megújítsuk a termékpalettánkat a legkorszerűbb divathoz igazodva. A cégünknél forgalmazott poliészter anyagok között Ön is megtalálja a saját és vevői igényeinek leginkább megfelelő poliészter textileket. Több száz elégedett ügyfelünkkel működünk együtt problémamentesen. Látogasson el Ön is telephelyünkre, és kérje munkatársainktól elérhető színkatalógusokat.

Kattintson ide, ha szeretné megtekinteni poliészer anyag kínálatunkat!

Ha kérdése van, vagy szeretne mintás poliészter anyagot rendelni, hívja a

 
poliészter textil

telefonszámot.

Mobilról kattintva azonnal hívható!