Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Szakatex méteráru nagykereskedés Budapest

Szakatex méteráru nagykereskedés Budapest Szakatex méteráru nagykereskedés Budapest

A Szakatex méteráru nagykereskedés sikerének kulcsa, hogy szakértőink jelentős szakmai tájékozottsággal rendelkeznek, a különféle méteráruk tekintetében. Folyamatos raktárkészletet tartunk a legkiválóbb minőségű méteráru alapanyagokból, amelyek között kétségkívül talál az Ön követelményeinek megfelelőt!

Raktárunkban 1 anyagfajtából 10 métertől rendelhet! Ennél kisebb volument nem árusítunk!

Ha különleges elképzelése van egy méteráru vonatkozásában, előzetes megbeszélés után a a lehető leggyorsabban elkészíttetjük. Méteráru kínálatunkat több éves fejlesztés és kutatás alapján állítottuk össze. Csakis Olaszországból, és Törökországból importálunk, így a piacon létező legmegfelelőbb színvonalat tudjuk garantálni a lehető legrövidebb idő alatt az Ön számára.

A Szakatex méteráru nagykereskedés piacvezető árakat biztosít minden méteráru termék esetén. A nálunk vett méteráru termékeket, mennyiségtől függően, előzetes megbeszélés alapján, Magyarország bármelyik városába kiszállítjuk vagy postázzuk.

Tapasztalhatja, hogy a Szakatex méteráru nagyker mindig tartja a megadott határidőket, ezzel is elősegítve a gördülékeny együttműködést. Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra, így próbálunk a legkészségesebb szolgáltatással kedvében járni minden vevőnknek.

A Szakatex méteráru nagykereskedelem nem a konvencionális gyártósorokon előállított méteráru termékeket értékesíti, hanem saját szakembereivel a divatszakma legfrissebb áramlatait tekintetbe véve tervezteti speciális méteráru kollekcióját.

A Szakatex méteráru nagykereskedés több mint egy évtizedes szakmai szakértelemmel a hazai textilkereskedelem egyik vezető tagja. Raktárunkban több mint 600m2-en kínálunk Önnek méterárukat felsőruhák, gyermekruházat, fürdőruha, tánc, fitness ruha készítéshez. Szakértőink szakadatlanul azért dolgoznak, hogy hónapról-hónapra megújítsuk a raktárkészletünket a legújabb divathoz igazodva. A nálunk kínált méteráruk között Ön is megtalálja a saját és vevői szükségleteinek leginkább megfelelőt. Több száz elégedett partnerünkkel dolgozunk együtt zökkenőmentesen.

Jöjjön el Ön is hozzánk, és kérje munkatársainktól az elérhető színkatalógusokat!