Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Szakatex textil nagyker Budapest

Szakatex textil nagyker Budapest Szakatex textil nagyker Budapest

A Szakatex textil nagyker sikerének záloga, hogy szakembereink jelentős szakmai gyakorlattal rendelkeznek, a különféle textil anyagok tekintetében. Folyamatos készletet tartunk a legkitűnőbb minőségű kötött textil alapanyagokból, amelyből bizonyára talál az Ön követelményeinek megfelelőt!

Raktárunkban 1 textil fajtából 10 métertől rendelhet! Ennél kisebb mennyiséget nem forgalmazunk!

Ha egyedi igénye van valamelyik textil anyag vonatkozásában, előzetes megbeszélés után a legrövidebb időn belül legyártatjuk. Textil nagykereskedelmi árukínálatunkat több éves fejlesztés és kutatás alapján állítottuk össze. Kizárólag Olaszországból, és Törökországból importálunk, így a piacon létező legkiválóbb minőséget tudjuk garantálni a lehető legrövidebb idő alatt az Ön részére.

A Szakatex textil nagyker piacvezető árakat kínál textil anyagok esetén is. A nálunk vásárolt textil anyagokat mennyiségtől függően, előzetes egyeztetés alapján, Magyarország akármelyik területére kiszállítjuk vagy postázzuk.

Tapasztalhatja, hogy a Szakatex textil nagyker mindig tartja a megadott határidőket, ezzel is elősegítve a zökkenőmentes együttműködést. Az Ön megelégedettsége a legfontosabb nekünk, így próbálunk a legkészségesebb szolgáltatással kedveskedni minden partnerünknek.

A Szakatex textil nagyker nem a megszokott gyártósorokon készített textil anyagokat hozza forgalomba, hanem külön, saját specialistáival a divatszakma legújabb trendjeit tekintetbe véve tervezteti speciális kollekcióját.

A Szakatex textil nagyker több mint egy évtizedes szakmai tudással a magyar textilkereskedelem egyik vezető tagja. Raktárunkban több mint 600m2-en kínálunk Önnek textileket felsőruházat, gyermekruha, melltartó, tánc, sportruha készítéshez. Szakértőink szakadatlanul azért dolgoznak, hogy szezonról-szezonra megújítsuk a termékpalettánkat a legfrissebb divathoz igazodva. A nálunk árusított textil anyagok között Ön is megleli a saját és vevői kívánságainak leginkább megfelelőt. Több száz elégedett vevőnkkel dolgozunk együtt problémamentesen.

Látogasson el Ön is hozzánk, és kérje kollégáinktól a rendelkezésre álló színkatalógusokat.

Kapcsolódó elemek