Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Matt, elasztikus poliamid tüll anyag

Matt, elasztikus poliamid tüll anyag Matt, elasztikus poliamid tüll anyag

A matt, elasztikus poliamid tüll anyag a lehető legjobb döntés táncruha, fehérnemű, fürdőruha, felsőruházat, strandruha, hálóruha áruk alapanyagához.

Elasztikus: igen
Összetevők: poliamid
Grammsúly: 90
Felületi hatás: matt

Felelősségteljes teendő rálelni az Ön fürdőruha árucikkeihez legjobban megfelelő elasztikus poliamid tüll anyag beszerzési lehetőséget. Ideális esetben a elasztikus poliamid tüll anyag kiváló nívójú, ugyanakkor megfizethető, így a lehető legjobb ár/érték arányt biztosítja az Ön által előállított strandruha árucikkekhez.

A Szakatex folyamatos raktárkészletet tart a legjobb márkájú elasztikus poliamid tüll anyagból, amelyek között bizonyosan talál az Ön kívánságainak megfelelőt!

Telephelyünkön 1 anyagfajtából 10 métertől vásárolhat! Ennél kisebb volument nem árusítunk!

Ha különleges elképzelése van egy elasztikus poliamid tüll anyag tekintetében, előzetes konzultáció után a lehető leggyorsabban elkészíttetjük.

Matt, elasztikus poliamid tüll anyag kínálatunkat közel évtizedes fejlesztés és kutatás során állítottuk össze. Csakis Olaszországból, és Törökországból hozzuk be Magyarországra, így a piacon lévő legmegfelelőbb nívót tudjuk garantálni a lehető leggyorsabban az Ön részére.

A Szakatex nagykereskedés piacvezető árakat biztosít elasztikus poliamid tüll anyag áruk esetén is. A cégünknél vett elasztikus poliamid tüll anyag árukat, mennyiségtől függően, előzetes megbeszélés alapján, az ország bármely területére kiszállítjuk vagy postázzuk.

Ha kérdése van, vagy szeretne matt, elasztikus poliamid tüll anyagot rendelni, hívja a

 
Matt, elasztikus poliamid tüll anyag

telefonszámot.

Mobilról kattintva azonnal hívható!

További információk

  • Összetétel: Poliamid
  • Felhasználási terület: táncruha, fehérnemű, fürdőruha, felsőruházat, strandruha, hálóruha
  • Súly (gr/m2): 90
  • Felület: Matt