Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Matt, mintás, elasztikus viszkóz streccs anyag (viscose anyag)

Matt, mintás, elasztikus viszkóz anyag Matt, mintás, elasztikus viszkóz anyag

Matt, mintás, természetes hatású, elasztikus viszkóz textil (viscose anyag) pompásan megfelel fehérnemű, felsőruházat, strand ruhák alapanyagához.

Elasztikus: igen
Összetevők: viszkóz
Grammsúly: 220
Felületi hatás: matt 

Megfelelő anyagismeret szükséges, hogy meglelhesse az Ön strandruha termékeihez leginkább megfelelő elasztikus viszkóz textil beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben az elasztikus viszkóz sztreccs anyag elsőrangú színvonalú, ugyanakkor pénztárcabarát, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt biztosítja az Ön által gyártott ruhák, fehérneműk, vagy felsőruházati termékek számára.

 A Szakatex folyamatos készletet tart a legkitűnőbb márkájú elasztikus viszkóz anyagból, amelyek között bizonyosan talál az Ön elvárásainak megfelelőt!

 Raktárunkban 1 anyagfajtából 10 métertől rendelhet! Ennél kisebb volument nem árusítunk!

 Ha exkluzív elképzelése van egy elasztikus viszkóz textil vonatkozásában, előzetes egyeztetés után a lehető leggyorsabban legyártatjuk.

 Elasztikus viszkóz anyag kínálatunkat több éves kutatás és fejlesztés során állítottuk össze. Csakis Olaszországból, és Törökországból importáljuk, így a piacon lévő legmegfelelőbb színvonalat tudjuk garantálni a lehető leggyorsabban az Ön részére.

 A Szakatex anyag nagyker piacvezető árakat kínál elasztikus viszkóz anyag áruk esetén is. A cégünknél vásárolt elasztikus viszkóz anyag árukat, mennyiségtől függően, előzetes egyeztetés alapján, Magyarország bármelyik területére kiszállítjuk vagy postázzuk.

Ha kérdése van, vagy szeretne matt, mintás, elasztikus viszkóz anyagot rendelni, hívja a

 
Matt, mintás, elasztikus viszkóz anyag

telefonszámot.

Mobilról kattintva azonnal hívható!

 

Matt, mintás, elasztikus viszkóz anyag (viscose anyag)

Matt, mintás, elasztikus viszkóz anyag (viscose anyag)

elasztikus viszkoz 13

STRV2

STRV3

További információk

  • Felület: Fényes