Méteráru nagykereskedés
Tel: +36 (1) 262-1301

H-1103 Budapest, Gyömrői út 76-80. 
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 8:30-16:30

Egyszínű, fényes poliészter wellsoft anyagok

Egyszínű, fényes poliészter wellsoft anyagok Egyszínű, fényes poliészter wellsoft anyagok

A Egyszínű, fényes poliészter wellsoft anyagok pompásan beválnak babaruha, felsőruházat, hálóruha termékek alapanyagaként.

Elasztikus: nem
Összetevők: poliészter
Grammsúly: 260
Felületi hatás: fényes

Nem egyszerű kötelesség meglelni az Ön babaruha, felsőruházati, vagy hálóruha termékeihez leginkább megfelelő wellsoft anyag beszerzési forrást. Legkedvezőbb esetben a wellsoft anyag kitűnő nívójú, ugyanakkor pénztárcabarát, így a legmegfelelőbb ár/érték arányt biztosítja az Ön által gyártott például hálóruha áruhoz.

A Szakatex folyamatos készletet tart a legkiválóbb színvonalú wellsoft anyagból, amelyek között biztosan talál az Ön kívánságainak megfelelőt!

Telephelyünkön egyszínű wellsoft anyagból csak teljes tekercset vásárolhat! Egy tekercs súlya 20-30 kg között van. Ennél kisebb volument nem forgalmazunk!

Ha egyedi szükséglete van egy wellsoft anyag tekintetében, előzetes megbeszélés után a lehető leggyorsabban elkészíttetjük.

Wellsoft anyag választékunkat közel évtizedes kutatás és fejlesztés folyamán állítottuk össze. Kizárólag Olaszországból, és Törökországból hozzuk be Magyarországra, így a piacon található legmegfelelőbb színvonalat tudjuk garantálni a lehető legrövidebb idő alatt az Ön részére.


A Szakatex anyag nagyker piacvezető árakat kínál wellsoft anyag áruk esetén is. A cégünknél vásárolt árukat, mennyiségtől függően, előzetes megbeszélés alapján, Magyarország akármelyik városába kiszállítjuk vagy postázzuk.

Ha kérdése van, vagy szeretne egyszínű, fényes poliészter wellsoft anyagokot rendelni, hívja a

 
Egyszínű, fényes poliészter wellsoft anyagok

telefonszámot.

Mobilról kattintva azonnal hívható!

További információk

  • Összetétel: Poliészter
  • Felhasználási terület: babaruha, felsőruházat, hálóruha
  • Súly (gr/m2): 260
  • Felület: Fényes